Den ene vigtige ting du skal tjene penge på ebay

Med bogstaveligt talt millioner af auktioner finder sted på ebay.com hele tiden, kan du sikkert allerede gætte hvad nummer 1 væsentlige, du behøver for at lykkes på ebay. Du har brug for en USP. Hvad er en USP? Simple – en Unique Selling Proposition. Noget, der sætter din auktion bortset fra alle andre lignende auktioner der uden tvivl sker på samme tid. Der er intet nyt om begrebet USP – hver vellykket corporation forsøger at differentiere både sig selv og sine produkter fra rivaler indsats, af indlysende årsag.
EBay har tendens til at fremme den dovne sælger – numbnuts der alle cut’n’ indsætte samme beskrivelse, billeder og endda titel i deres auktioner. Sag i punkt – Prøv at søge efter ‘apple mac’. Når en af disse dovne sælgere begynder at bruge et billede, gør de alle! Næppe en opmuntring til at købe fra en bestemt sælger, er det? Faktisk, kunne du argumentere for, at mængden af indsats, du lægger i din ebay auktioner vil bestemme mængden af tilbagevenden du komme tilbage!
Dovne sælgere synes at mene, at ‘stjæle’ en stock photo eller beskrivelse en eller anden måde gør dem synes mere “professionelle”. I virkeligheden er modsat tilfældet. Dagens surfere er tilstrækkeligt tændt for at vide at online auktioner, selv den mægtige Ebay, skal behandles med forsigtighed – svindlere og bedragere vrimler.
Så hvordan kan du gå om at få en USP for din Ebay auktion? Tænk over det! Tjek auktion titlerne på lignende elementer og sørg for du ikke blot kopiere en andens. Lagt på model og lave tal, for eksempel, eller farven. Med hensyn til en beskrivelse, altid skrive det selv. Sure, kan du starte med en standard beskrivelse, men jo mere du justere det, de mere potentielle kunder vil tror, at du skiller sig ud fra mængden. Bare være omhyggelig med at forlade den afgørende info derinde!
Når det kommer til billeder, hvis du ikke har et digitalt kamera, er du grundlæggende fast med hjælp af bestand billeder. Tænke hælder sådan manipulere billeder for at gøre en subtil ændring – måske beskære billedet, ændre kontrast og så videre. Uanset hvad du gør det, Sørg for det er små – intet skræmmer potentielle kunder væk hurtigere end langsom indlæsning sider. GIF’er er usuall bedste, derefter JPEG. Prøv ikke at bruge png eller TIFF-format.
Med disse enkle tips, kan du sikre succes for din ebay auktion uanset størrelsen af konkurrencen!

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.