Enkle Tips til at få dit lån

Så, du ønsker at få et lån? Her er nogle enkle tips, der vil hjælpe dig med at træffe en informeret beslutning om, hvilken form for køb, og hvem der skal købe fra.

Et lån varierer i henhold til:

Det beløb, lånt;

Rentesats;

Typen sats (fast eller variabel);

Sigt (længde i år) af lån;

Depositum (depositum);

Tilknyttede gebyrer (broker, opkaldsoprindelse, forudbetaling osv.)

Forsikringer, som kræves af långiveren.

Du køber penge til mere end det koster långiver. Enkel.

Det er en fejltagelse at kun bekymre sig om rentesats; der er også * arrangement gebyrer * og * forudbetaling straf * klausuler til at overveje. Dette er, hvordan mæglere og långivere gøre deres penge. Arbejde ud af de samlede omkostninger for dine lån før begå.

Opbevare en kopi af hver check, du skriver om dine lån. Hvis du ringer din långiver om dit lån, Sørg for at du får det fulde navn på den person, med hvem du taler. Noter af det. Du kan have at gøre med et stort bureaukrati, og bliver nødt til at henvise til denne samtale senere.

Lave et budget. Sørg for du anvende realistiske tal. Holde alle dine kvitteringer, eller holde en rekord, for alle de penge, du bruger i en måned. Bruge den til at hjælpe dig med at kompilere det første udkast.

Være parat til at revidere og ajourføre det regelmæssigt. En samordnet budget tillader dig at få de fleste lån for dine penge uden beggaring dig selv, samtidig med at slippe af med spild af midler.

Undgå ‘kviksand’ lån. Disse indeholder kombinationer af følgende attributter:

Kortsigtede;

Høj up-front gebyrer;

Høje priser;

Ballon betalinger;

Overdrevent høje sent gebyrer;

Forudbetaling sanktioner.

Kviksand lån kan sluge op nogen egenkapital, du kan have, og ødelægge dit finansielle stilling.

Pas på forudbetaling sanktioner. Mange ‘gebyr’ kreditlinjer har en forudbetaling straf. Der er ingen grund til at enige om få et lån, som indeholder betydelige forudbetaling sanktion, hvis du har god kredit. En af de smarteste ting nogen kan gøre med et lån er til forudbetaling det.

Alt du behøver at gøre er kontakte din långiver og bede om dens forudbetaling procedure. Kontroller hver så ofte, den saldo på lånet långiver sender dig, at sørge for de supplerende betalinger har været tegnede sig ordentligt.

Være på vagt over for løfter om at få et lån hurtigt. Mange låntagere får at vide, at deres lån vil lukke inden for en bestemt tid. De foretage ikke betalinger på eksisterende gæld, i forventning om det nye lån.

Efter flere forsinkelser bliver de kriminel, med ingen penge fra det nye lån. Nogle realkreditinstitutter derefter bestille nye kreditrapporter, og opkræve låntagere højere gebyrer og en højere sats, på grund af de forfaldne lån, som resulterede fra forsinkelser forårsaget af lånet selskab!

Indsende en pæn ansøgningsskema; Det viser du business-agtig og effektiv. Det bliver læst og vurderet af et menneske; optrædener tælle.

Kun betale up-front gebyrer velkendt eller stærkt anbefales institutioner. Mens de fleste institutioner er hæderlige, er det altid bedst at være forsigtig.

Ikke underskrive dokumenter uden at læse dem. Så snart som muligt, før du tæt deal, anmeldelse dokumenter du vil underskrive, og sørg for at du forstår dem, så du ikke behøver at tilmelde dem i en fart.

Hold din kreditgrænse så lille som muligt. Du kunne være skruet ned for andre lån, selv når din kreditgrænse har en nul-saldo, da en stor kredit-linje angiver en stor potentiel udgifter.

Hvis dit forbrug er ude af kontrol, ikke får et hjem egenkapital kreditlinje til at afbetale dit kreditkort. Ikke sætte dit hjem i fare ved at bruge store beløb på dit kreditkort, efter at have betalt dem med din kreditgrænse.

Afbetale lille gæld før forfaldsdatoen. Annullere kreditkort du ikke bruger. Lån officerer har tendens til at tælle det samlede kassekredit – selv om du skylder noget – som en forpligtelse. De vil kun cloud billedet. Luk kreditlinjer, som du har ingen intentioner om at bruge i den nærmeste fremtid. Også se nærmere på renter og gebyrer, når de beslutter, hvilke kort du vil beholde.

Vælg en långiver med en ren straffeattest med industrien vagthunde i dit land. Pant industrien modtager et stort antal klager over den. I Det Forenede Kongerige, kredit mæglere af enhver art skal have licens fra OFT, og hvis de mister det, OFT offentliggør dette på deres hjemmeside.

Shop for priser når markedet er rolig. Priser ændres fra dag til dag, så sammenligne långivere. Anførselstegn du får bør alle være fra samme periode.

Tjek dine betalinger er korrekte – gøre matematikken. Der er en ud af 10 chance du kunne betale mere end du bør.

Hvis du befinder dig i en tvist med en långiver om en betaling eller et andet spørgsmål, ikke sende korrespondance til samme adresse sender du din betaling. Du skal behandle beslutningstagerne, ikke konto kontorelever.

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *