Bedste praksis for eCRM

Forberedelse

Gøre forskellen mellem udvikling af nuværende klientel og markedet Forundersøgelse. I det første tilfælde kontakter identificeres og er etableret i kundens konto. Derfor er praktisk til at organisere en præsentation, da Conferenceware genererer automatisk de nødvendige oplysninger for en invitation, beskrivelsen, tidsplan og mode for stemme radio i formatet af en ny meddelelse. Fra der nødt du bare til at vælge de personer, du vil invitere blandt dine kontaktpersoner. Derfor, gemmes en kopi af invitationen i hver af din kontakt-fil i din CRM software. I forbindelse med efterforskning af WEBinar, er listen over registrerede personer importeret i CSV-format for at automatisk bygge kontaktoplysninger i din CRM-software.

Fremskridt

Formålet med kommercielle præsentationer er normalt at få oplysninger om kundeemnets virksomhed problematisk og at identificere personer, der med magt mellem den organisation, der har vægt for at købe beslutningstagningen. Er via det interaktive spørgeskema, der er muligt at evaluere bekymringer med hensyn til problemer sammen med de købe kriterier for hver af de personer, der påvirker processen. Mens møde med dem, du er i stand til at identificere hver enkelt persons rolle inden for erhvervelse, bruger, evaluator og deres niveau af viden, nybegynder eller ekspert samt deres holdning: allieret, neutral eller fjendtlig. I tilfælde af erhvervede kunder er det interaktive spørgeskema kostbar at evaluere deres loyalitet især deres tilbøjelighed til at gøre henvisninger.

Følg op

Betænkning af en reunion angiver ikke kun deltagerne, men også svarene, de har givet til spørgsmål indsendt: problemer, beholdt købe kriterier, loyalitet indeks. Derfra, bør du kunne udarbejde et differentieret forslag, viser af kvalitet af relevansen, din forståelse af kundens behov. Derudover ved at optage et møde, hvor stemme og billede er synkroniseret, kan det afspilles for at kontrollere den finjustering og holdes i filen som en vedhæftet fil til salgsmulighed.

You may also like

5 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.