Hvordan markedet dit hjem til en hurtig salg og høj pris

Markedsføring kan være en af de mest frustrerende ting at gøre, når du sælger dit hjem uden en ejendomsmægler. Her er en hurtig tjekliste til at hjælpe dig:
1. efter du har udarbejdet dit hus til salg, tager et fersk kig på alle de gode og dårlige funktioner i dit hus og sætte det skriver.
2. Dernæst udarbejde en liste over netop de gode funktioner og den ydelse, du har nydt fra dem gennem årene. Skrive disse… fordele efterfulgt af funktioner. Mennesker er tiltrukket af “Syden”, ikke bøf. Fordelene er din Syden. Folk køber ydelser, ikke funktioner, så få fordelene ved dit hus klart i dit sind.
Give foretegnelsen”Syden” til alle, der kommer til at se på huset, post det i den lokale medborgerhus, sætte det i alle postkasser i en fire blok radius, sætte et par i alle butikker i nabolaget.
3. udvikle en “ideel køberprofil” af hvem ville være interesseret i at købe dit hus. Mennesker, der bor i et område ofte har lignende egenskaber. Beskrive alder, erhverv, indkomst, livsstil interesser og pet peeves. Sætte alt dette skriftligt.
4. bruge listen fordel-funktion til at skrive en annonce for din “ideelle” køber. Målrette overskriften, så det stopper din ideelle køber døde i deres spor! Derefter bruge en stærk åbningen linje til at bringe dem kroppen kopi hvor du beskriver dit hus. Altid ende med en opfordring til handling. Gør det nemt for køberen at nå dig for at spørge quesitons eller for en fremvisning.
At skrive effektive annoncer at arbejde tager praksis. Tage din tid i skrivning og omskrivning flere annoncer. Du kan nemt blæse væk dine penge på annoncer, der ikke får du en køber. For detaljerede instruktioner om at få mest muligt ud af dine annoncer og pre-skrevet annoncer, der er bevist for at få gå resultater til:
5. sætte et skilt foran dit hus op. Så mange som 50% af alle huse sælges fordi enten køber eller nogen, der kender køber så et til salg skilt i front af huset. Kontroller, at tegnet kan læses hurtigt som folk kører af.
6. har en klar sript når folk telefon om huset. Holde din fordel-funktion ark handy og bruge de relevante punkter, som folk stille spørgsmål. Sørg for at bede om en “afsluttende spørgsmål” at bringe folk at se dit hus.
7. hold open huse. Dette er, hvor du vil komme til at tale med mennesker i person, så du kan køre hjem fordele. Være professionel som du gå rundt i huset, fremhæver funktioner med ydelser fra det regneark, du oprettede tidligere.
8. få tilbagemeldinger fra folk, når de er færdige med den gang-gennem. Hvis de synes interesseret, følge op med et telefonopkald inden for 48 timer.
9. Vær forberedt på forhandlingerne. Ikke tage negative kommentarer om huset personligt. De taler om hus, du ikke. Ved at fastholde en professionel holdning, vil du kunne få en bedre pris. Dette kan være den dyreste del af hjemmet sælger erfaring, så vær forsigtig med hvad du siger. For en detaljeret beskrivelse om hvordan man håndterer forhandlinger, når du sælger dit hus uden en ejendomsmægler, gå til:
10. har en klar indkøbsordreformen. Spørg til salg. Brug altid en advokat for at sikre du ikke gør en dyre fejl. Når købsaftalen er underskrevet, pas på “købers anger”. Folk ofte bliver skræmt og vil ændre deres sind, snart efter de sat i et tilbud. For at undgå at miste et salg, skal du sørge for at reagere med en Counter tilbud hurtigt.

You may also like

12 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.